Onderhoud buurtwegen in Maaseik

Vanaf het weekend van 22 juni zullen er elke zaterdag tot aan de start van het bouwverlof en tijdens de eerste week van het bouwverlof herstellingswerken gebeuren aan het asfalt van de rijwegen in Maaseik.

Werkzaamheden die zullen gebeuren zijn het zuiver maken van de scheuren in de asfaltverharding en de scheuren opvullen met voegvulsel. Dit zijn mobiele werken met beperkte hinder voor het verkeer, die uitgevoerd worden in diverse straten op het grondgebied van Maaseik.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *