Straatkunstenfestival Del Mundo Maasmechelen

Het laatste weekend van juni luidt Maasmechelen de zomer in met Straatkunstenfestival Del Mundo: theater acts uit binnen- en buitenland, te zien op de straten en pleinen van de gemeente.

Het straatkunstenfestival maakt al 18 jaar deel uit van de jaarlijkse braderie in Maasmechelen. Die wordt twee dagen lang extra opgeluisterd met voorstellingen door tientallen straatartiesten en groepen. Op zaterdag 29 en zondag 30 juni voeren ze bijna 100 shows op! Telkens tussen 14.00 tot 18.00 uur kan men de theatermakers aan het werk zien in het shopping Center M2, Maasmechelen Village en op de Pauwengraaf. In totaal zijn er negen speellocaties waar men getrakteerd wordt op optredens vol humor, spektakel en gevarieerde muzikale klanken, maar ook tussen deze speellocaties kan men voorbijtrekkende acts zien.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *