Dorpsraad Ell zoekt groene vingers

De Dorpsraad Ell is op zoek naar vrijwilligers die zich sterk willen maken voor de groenvoorziening in het dorp. “Als we het hebben over de groenvoorziening, dan gaat het vooral om planten, struiken en bomen binnen de bebouwde kom. Ervaring is geen vereiste maar interesse voor planten e.d. heeft wel de voorkeur. Je bent écht een buitenmens, echter je hoeft beslist geen hovenier te zijn. Ook als jongere, ben je van harte welkom om bij ons die ervaring op te gaan doen. Je vindt het leuk om samen met dorpsgenoten de groene omgeving weer netjes en mooi te maken”, aldus Maenix van der Kruis van de Dorpsraad.

Het bestuur is op dit moment bezig met de realisatie van het initiatiefplan voor de herontwikkeling van het milieupark aan de Niesstraat in Ell. “We kunnen wel wat extra handen gebruiken om onze plannen uit te voeren”, zo vervolgt bestuurslid van der Kruis.

Het voorzien van zomergoed in de drie bloembakken en de watervoorziening daarvan, is ook een taak die moet gebeuren. Een werkgroep kan dit soort zaken op zich nemen. Hangbakken met geraniums o.i.d. kunnen ook voor verfraaiing van het dorp zorgen. De groep zou hierover kunnen nadenken maar ook voor de uitvoering daarvan kunnen zorgen. “Natuurlijk krijg je als werkgroep ondersteuning bij de uitvoering, daarbij kun je denken aan het beschikbaar stellen van materiaal of publiciteit in de regionale media”, zo besluit Marnix van der Kruis die hoopt dat enthousiastelingen zich aanmelden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *