Kinderbeurs tijdens de zomer in Maaseik

De boeren- en streekmarkt in de hal op de Bosstraat van Maaseik, is na twee maanden ingeburgerd. De standhouders zijn tevreden en ook de reacties van bezoekers zijn positief. Al is er één wederkerend punt van kritiek met name het tijdstip en de duur van de lokale markt (iedere zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur).

Dit had de organisator ook graag anders gezien maar de verkeerssituatie laat dat niet toe. Voor de zomermaanden werd alvast een alternatief uitgewerkt waardoor in de hal op de winkelstraat, ook activiteit in de namiddag mogelijk is.

Tijdens de maanden juli en augustus vindt een kinderbeurs plaats. Babyspullen, kinderkleding, boeken en speelgoed van particulieren zullen worden aangeboden. Zo krijgen deze zaken een 2de leven en ondersteunt men jonge gezinnen. De eigenaar van de spullen, wint er ook bij want hij of zij bepaalt de verkoopprijs en hoeft zelf niet aanwezig te zijn.

De spullen zullen tegen commissie verkocht worden en er kan wekelijks of op het einde van de maand afgerekend worden. Op die manier wint iedereen bij de zomerse kinderbeurs op de bosstraat. Hopelijk ook de straat en daarom zal worden toegezien op de aangeboden zaken. Die moeten voor kinderen tot 12 jaar zijn, afkomstig van particulieren én in goede staat.
Zaterdag 29 juni is een inzameldag om beginvoorraad te vergaren. Die actie vindt plaats in de hal op de Bosstraat nummer 48 van 10.00 tot 17.00 uur. De verkoop start de eerste zaterdag van juli tussen 14.00 en 17.00 uur en dit tot de laatste zaterdag van augustus.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *