Infomarkt rioleringsprojecten Kinrooi

In 2019 zullen nog een aantal grote riolerings- projecten in de gemeente Kinrooi in uitvoering gaan. Deze kaderen in de plannen om op zoveel mogelijk plaatsen een gescheiden rioleringsstelsel te realiseren. Voor alle dossiers zal er deze maand een infomarkt georganiseerd worden.

Rioleringsdossiers zijn altijd in samenwerking met Fluvius. De netwerkbeheerder werkt op zijn beurt samen met een afkoppelingsdeskundige, iemand die alle betrokkenen begeleidt in verband met het afkoppelen en scheiden van de riolering.

Om alle bewoners in te lichten, zijn de bewoners van volgende straten welkom op woensdag 26 juni vanaf 19.00 uur.

Het betreft infomarkt rioleringsdossiers (Basdonkstraat – Batvendijk – Sevensstraat – afkoppeling Zielderrenne (Natterveld)
met presentatie plannen & voorstelling ontkoppelingsdeskundige cafetaria van sporthal De Schans (Nelisveld 13)

Iedereen is welkom van 19u00 tot 21.00 uur. De aanwezigen kunnen de plannen van de rioleringswerken inkijken, terwijl medewerkers van het gemeentebestuur, Fluvius en de ontwerper aanwezig zijn om vragen te beantwoorden.

Om 19.30 uur zal de ontwerper – studiebureel Sweco uit Hasselt – de plannen toelichten. Daarna geven de afgevaardigde van Fluvius en de afkoppelingsdeskundige een toelichting over de gevolgen voor de buurtbewoners. Alle betrokken woningen krijgen een persoonlijke uitnodiging voor de infomarkt in de bus. Wie een huis huurt, wordt vriendelijk gevraagd om ook de eigenaar van de woning in kennis te stellen van de infomarktjes en de werken.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *