Neos Bree woont zomeropera in Alden Biesen bij

Op vrijdag 21 juni woonde Neos Bree met 28 leden het slotconcert van de Zomeropera bij in Alden Biesen. Het werd een prachtige selectie opgevoerd door de solisten en het koor.

Het Zomeroperaseizoen sluit traditiegetrouw af met een slotconcert. Neos Bree woonde, samen met een paar honderd andere Neosleden dit slotconcert bij. Het zomeroperaorkest en koor o.l.v. Willy Claes begeleidden de solisten Ilse Eerens, onze Breese sopraan Martine Reyners, Emilio Marcucci en Shaun Dixon als tenor.

Het slotconcert 2019 was een eerbetoon aan de twee grote Italiaanse operacomponisten, Giacomo Puccini en Giuseppe Verdi.

De aanwezigen uit Bree luisterden onder meer naar stukken uit ‘La Bohème’, ‘Madama Butterfly’, ‘Tosca’, ‘Aida’ en ‘Rigoletto’ met het overbekende ‘La Donna é mobile’. Het concert werd afgesloten met een grote selectie uit ‘La Traviata’. Neos Bree kijkt terug op een enige muzikale happening en dit in het mooie kader van de Landcommanderij van Alden Biesen.

Foto: Louis Coonen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *