Kinrooi kijkt terug op succesvol aspergeseizoen

Een goede twee maanden, pakweg een week of tien, langer duurt de hoogperiode van het witte goud helaas niet. Het leek wel gisteren, de feestelijke opening van het aspergeseizoen in het Kinrooise Incubatorgebouw. Nu nemen we alweer afscheid van de Kinrooise asperges. Voor 2020 verwacht men wederom een topjaar.

Maar er is nog meer goed nieuws. Tijdens seizoen 2019 werd ook het startschot gegeven voor een smartsite. Met de lancering tijdens de opening van het seizoen en de banners in het Kinrooise straatbeeld werd alles op alles gezet om de site in de kijker te zetten. En dat heeft gewerkt! Met meer dan 1000 views heeft de organisatie de start absoluut niet gemist.

Op de site zal nog meer informatie over de Kinrooise asperges komen, maar ook andere streekproducten zullen er een podium krijgen middels recepten en verhalen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *