BuSO Ter Engelen gaat op sportieve tweedaagse

Na een sportieve week is het team van BuSo Ter Engelen Maaseik met de hele school op tweedaagse geweest. Een hele onderneming, maar met een enthousiast personeelsteam en heel gemotiveerde leerlingen is dit een schitterende tweedaagse geworden, aldus de leiding.

Op maandag vertrokken de aanwezigen voor een wandeltocht van 18,5 kilometer richting de kampplaats in het Zavelbos in Opoeteren. Een fotozoektocht die de deelnemers door de mooie bossen van Maaseik leidde tot aan de kampplaats. Op verschillende stopplaatsen dienden er opdrachten uitgevoerd te worden en werden ze voorzien van fris water.

Moe maar voldaan op de kampplaats aangekomen, was er de tijd om met water te spelen en te relaxen, welverdiende rust na zo’n wandeling.

De avond werd opgevrolijkt door een muzikaal optreden van Luk Neyens, zoals het hoort op ‘kamp’. Tussendoor hebben ze ook nog genoten van een heerlijke spaghetti, bereid door de leerkrachten.

Na een te korte nacht voor sommigen zijn de aanwezigen op dinsdag gaan zwemmen in de Wouterbron. Om vervolgens terug te keren naar school.

De tweedaagse van BuSO Ter Engelen was een heel groot succes. De leerlingen hebben grenzen verlegd en bewezen dat ze veel in hun mars hebben.

Foto: Gerry Janssen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *