Dertiger komt om het leven bij arbeidsongeval in Maasmechelen

politie-lanaken-maasmechelen

Woensdagmiddag 26 juni heeft er bij een bedrijf aan de Steenweg naar As in Maasmechelen een bedrijfsongeval plaats gevonden. Hierbij is een dertigjarige om het leven gekomen. De politie maakte dit donderdagochtend bekend.

Het ongeval gebeurde omstreeks 14.15 uur, aldus HbvL. De 25-jarige arbeider, een inwoner uit Maasmechelen, kwam tussen een kraan en een lopende band met betonblokken vast te zitten. Alle hulp kwam te laat.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *