Extra uitbreidingen MiniRok Stramproy

Met een nieuwe terreinopzet, een extra jampodium voor de kids op zaterdag, de beste Tribute bands en beste nieuwe lichting opkomende bands presenteert de organisatie de 13e editie van Minirok Stramproy, vrijdag 5 en zaterdag 6 juli.

Geen twee, maar terug naar 1 podium, met alles erop en eraan in een extra grote festival tent en op zaterdag, naast de inmiddels al heel bekende uitgebreide kinderanimatie, een extra tent en podium op zaterdag 6 juli voor alle kids die hun eerste stappen in de prachtige wereld van muziek willen maken.

Samen met De Super-Snelle-Turbo-band wordt men in een half uur klaargestoomd om de eerste favoriete popsong ten gehore te brengen.

Op vrijdagavond 5 juli spelen vanaf 20.00 uur de beste Tribute bands van dit moment die je op één avond Jimi Hendrix (Stepping Stone), Live (Simple Creed) en Metallica (Present Danger) doen beleven als in hun beste dagen.
En op zaterdag 6 juli gaan de deuren om 14.00 uur open en zullen achtereenvolgens, in de meest internationale line-up ooit overigens, spelen: de lokale helden van Fant, Ruv, The Muff, Peuk [BE], Daily Thompson [DE], Black Mirrors [BE] en een van de beste tribute bands ooit: AC/DC UK [UK].

De entree is € 8,00 per dag en onder de noemer ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugd’, is de entree op zaterdag voor iedereen van 17 jaar en jonger helemaal gratis.

Minirok zal plaatsvinden op het festivalterrein bij Sportpark ‘De Steinakker’ in Stramproy.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *