Dorpsrestaurant Bocholt viert negende verjaardag

Het Dorpsrestaurant van Bocholt gaat zijn tiende jaar in.

Deze week werd de negende verjaardag van het dorpsrestaurant gevierd. Voor de vrijwilligers werd een mooie en vooral lekkere verjaardagstaart aangesneden, dit als waardering voor hun belangeloze inzet.

Het succes duurt voort. Dit jaar zit men bij het Dorpsrestaurant Bocholt aan een gemiddelde van 143 deelnemers per restaurant. Deze week stond groetenbouillon, kabeljauwhaasje met preisaus, puree en spinazie op het menu. Als afsluiter was er chocomousse met koffie.

Foto: Jos Vanmontfort

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *