Aanhouding na verlaten plaats ongeval, rijden onder invloed en mishandelen politieambtenaren


Op vrijdagavond 7 juni 2019 omstreeks 20.15 uur is een 31-jarige man uit Geleen aangehouden op de Kerenshofweg aldaar. Hij wordt verdacht van rijden onder invloed van drugs, het achterlaten van zijn voertuig na een verkeersongeval en het beledigen, bedreigen en mishandelen van politieambtenaren. De politie is op zoek naar getuigen.
Na een melding over een ongeval met mogelijk letsel op de Kerenshofweg gaat een politie-eenheid poolshoogte nemen. De zwaarbeschadigde auto wordt in de berm aangetroffen terwijl de gewonde verdachte 200 meter verderop richting de Rijksweg-Zuid strompelt. De verdachte richt zijn agressie op de agenten en deelt daarbij enkele kopstoten uit. Na een worsteling kon de man worden aangehouden.
Heeft u meer informatie?
De politie heeft diverse vragen. Was u rond 20.15 uur op de Kerenshofweg en heeft u de auto, een lichtblauwe Opel Meriva, en het verkeersongeval gezien? Of heeft u andere informatie die kan bijdragen aan het politieonderzoek? Twijfel dan niet en neem contact op via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Geweld tegen politieambtenaren
Geweld tegen politiemensen tijdens en buiten werktijd is onacceptabel en elk incident is er één te veel. Over die grens gaan, accepteren wij niet. Al jaren voert de politie samen met het Openbaar Ministerie een stevig beleid op het gebied van geweld tegen politiemensen en andere hulpverleners.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *