Gemeentemuseum zoekt enthousiaste vrijwilligers voor de Annex

Voor tentoonstellingsruimte De Annex zoekt het gemeentemuseum Weert enthousiaste vrijwilligers.

De Annex is een tentoonstellingsruimte waar professionele hedendaagse beeldende kunst en vormgeving zichtbaar is voor een divers publiek. Er is een afwisselend jaarprogramma samengesteld, waarin kunstenaars en vormgevers met een band met Weert zich met hun werk presenteren. Gemeentemuseum Weert zorgt voor het beheer en de coördinatie van de ruimte en organiseert de tentoonstellingen.

De werkzaamheden bestaan uit het ontvangen van bezoekers en het toezicht houden op de veiligheid van de bezoekers en de tentoongestelde kunstwerken. U werkt samen met andere vrijwilligers, onder begeleiding van een medewerker van het museum.
U komt te werken in een prettige werkomgeving met vrijwilligers, die al meerdere jaren actief zijn als toezichthouder. De afspraken worden vastgelegd in een vrijwilligersovereenkomst, waarin zowel het takenpakket, de vrijwilligersverzekering en de waardering – jaarlijks uitstapje, kerstattentie – voor u als vrijwilliger zijn opgenomen.

Personen die belangstelling hebben om zich minimaal één middag in de week in te zetten, kunnen contact opnemen met Anja Coolen.

De Annex is gevestigd aan de Meikoel 3 in Weert. De openingstijden zijn woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 11.00-17.00 uur en koopzondagen van 14.00-17.00 uur. De toegang is voor bezoekers gratis.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *