Innovatiecentrum Scholengemeenschap MOSA-RT geopend

Vrijdag 21 juni is in Maaseik bij Scholengemeenschap MOSA-RT het nieuwe innovatiecentrum geopend. “Het is een knappe constructie op onze onderwijscampus geworden maar het is natuurlijk veel méér: dit gebouw en wat er gaat gebeuren, sluit niet alleen mooi aan bij onze onderwijsmissie. Het moet ook een ruimte worden waar innovatie een gezicht krijgt, waar wij onze samenwerking met partners in zorg, wetenschappen en techniek, basis- en hogescholen of opleidingsinstituten nog meer en beter vorm kunnen geven en waar we innovaties in het didactisch proces efficiënt en effectief kunnen uitproberen”, zo vertelt Franky Hungenaert van de onderwijsinstelling.

In het gebouw kunnen zowel het gebouw als de separate ruimten ingericht worden in functie van het onderwerp van de les. Binnen dit nieuwe concept gaan leerlingen, leerkrachten en mensen uit het werkveld op zoek naar vernieuwende leertechnieken in een wereld die aan een hoog tempo evolueert.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.