Leerlingen Sport en Wetenschappen van het Biotechnicum in actie

Op maandag 27 mei 2019 trokken de tweedejaars van Sport en wetenschap van het Biotechnicum in Bocholt richting Pelt voor een initiatie kajak. De eerstejaars Sport en Wetenschap trokken twee dagen later richting Erperheide voor een voormiddag klimmen en touwenparcours.

De Neerpeltse Watersport Club (NWC), met als bekendste lid de Olympiër Bob Maesen, ontving de tweedejaars met open armen. Sturen met dit speciale bootje leek nog niet zo evident. Op een speelse manier kregen de leerlingen de basistechnieken aangeleerd en al gauw bleek er toch wat talent aanwezig te zijn. Na een uur peddelen en roeien keerden ze per fiets moe en voldaan weer richting Bocholt.

De leerlingen van de optie sport en wetenschap van het eerste jaar trokken vervolgens op woensdag 29 mei 2019 richting Erperheide. Na een opwarmende fietstocht kwamen ze aan in Peer. Op het programma stond een voormiddag klimmen en touwenparcours. Het werd een leuke en sportieve voormiddag van hoog niveau.

Foto: Dries Janssen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *