Mooie ereplaatsen voor Mosa-RT in Vlaamse houtproef

Na de dubbele winst in de provincie Limburg hebben maar liefst vijf leerlingen Campus MOSA-RT uit Maaseik vertegenwoordigd op Vlaams niveau in Sint-Niklaas. Omdat houtbewerking een knelpuntberoep is, was men bij de Confederatie Bouw Vlaamse Schrijnwerkers vooral blij dat ruim 900 leerlingen van deze Vlaamse Houtproef een mooie editie hebben gemaakt.

n de categorie TSO was de zevende plaats voor Bjarne Dirkx en de tweede voor Anoushka Kolmer. Bij het BSO werd Dadhiño Claessen twaalfde en Luuk Sugijanto achtste. Marc Joosten eindigde op de tweede plaats. Alle leerlingen kregen een mooie waardebon.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.