Nieuwe openwater zwemlocatie aan het Bastion in Kessenich

De gemeente Kinrooi en triatlonclub Trisport MnK hebben een samenwerking gevormd binnen het kader van ‘Kinrooi mee maken’ om een zwemlocatie ter beschikking te stellen in open water in de prachtige Maasplassen.

“De komende maanden is het mogelijk om twee maal per week ‘s avonds samen met de leden van TrisportMnK deel te nemen aan het ‘open water zwemmen’”, zo verduidelijkt schepen Mark Hoedemakers van de gemeente Kinrooi. Het intiatief is geen dagstrand 2.0. “Nee, want dit is geheel onder begeleiding en heeft toch wel wat regels die we graag toelichten”, aldus de schepen.

Op donderdag 20 juni om 19.00 uur wordt er ter hoogte van het Bastion in Kessenich ruim toelichting gegeven bij de werkwijze en veiligheidsafspraken. “Fanatieke natuurwaterzwemmers en sportievelingen zijn hierbij van harte welkom”, aldus schepen Hoedemakers die vervolgt dat de gemeente Kinrooi komende wek met meer duidelijkheid hieromtrent zal komen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.