Ontmantelde plantage in het centrum van Bree

Politie Carma

In het centrum van Bree vonden speurders van de Politiezone CARMA maandag 3 juni een ontmantelde plantage. Twee mannen zijn aangehouden door de onderzoeksrechter.

Politie CARMA voerde maandagavond een huiszoeking uit aan de Markt in Bree, in het kader van een lopend gerechtelijk onderzoek. In een loods achter een woning vonden de speurders kweekmaterialen die wezen op de eerdere aanwezigheid van een 3000-tal planten. Twee veertigers uit Bree werden gearresteerd. Ze zijn dinsdagnamiddag aangehouden door de onderzoeksrechter.

Om de installatie van elektriciteit te voorzien werd een illegale aftakking gemaakt op een uiterst onveilige wijze. Fluvius stelde de elektrische installatie buiten dienst zodat verder onderzoek veilig kon gebeuren. Het gerechtelijk labo voerde een sporenonderzoek uit en dinsdag kwam de Civiele Bescherming ter plaatse om de installatie op te ruimen. Politie CARMA voert verder onderzoek

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *