Tentoonstelling academie beeldende kunst

De leerlingen van de lagere en middelbare graad van de academie beeldende kunst in Bree zijn een heel jaar druk bezig geweest. Dit resulteert in een expositie.

De expo getiteld Cirque Bizz’art zal aanwezigen verbazen, zo klinkt het. Men kan de werkjes komen bekijken op 15 en 16 juni in de kapel van het Pensionaat tussen 14.00 en 16.30 uur. Na het zien van de werkjes heeft men wellicht ook kriebels, dan kan men zich aanmelden voor het nieuwe schooljaar 2019 – 2020. Men kan zich dit jaar komen inschrijven bij de cultuurdienst tot en met 30 juni en van 28 augustus tot en met 30 september, op woensdag van 14.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.30 tot 13.00 uur.

Beeldende kunst kan men al volgen vanaf 6 jaar (°2013). De lessen worden voor de lagere graad worden aangeboden in Bree in de GO! Klimaatschool en in Opitter in basisschool De Wissel. De middelbare graad wordt enkel in Bree georganiseerd.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.