Tentoonstelling als afsluiter van lessen bloemschikken

Bij TuinHier Bocholt volgden 65 leden van september 2018 tot mei 2019 de lessen bloemschikken. Zij waren ingedeeld in vijf groepen en kregen elk zes lessen. Als afsluiter van het cursusjaar werd er een kleine tentoonstelling georganiseerd in het parochiehuis van Bocholt waar de verschillende bloemstukken die gemaakt waren in de lessen tentoongesteld waren.

Er waren ongeveer 140 creaties te bewonderen; allemaal bloemstukken zoals je er geen in de handel kan kopen. De bezoekers spraken dan ook hun bewondering uit voor zoveel creativiteit.

Er was veel hulde voor de cursusleidster die er steeds weer in slaagt om nieuwe ideeën te vinden en die de cursisten enthousiast krijgt om speciale dingen te zoeken in de natuur om die dan te verwerken in een bloemstuk.

Foto: Leo Luyten

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.