Vierde editie Steengoed Maastriathlon komt er aan

Op zondag 30 juni wordt voor de vierde maal de Steengoed Maastriathlon georganiseerd, onder andere door triatlonclub TrisportMnK. Ondertussen zijn deze wedstrijden uitgegroeid tot een van de vaste waarden op de evenementenkalenders van het Maasland.

Naast de IRONKIDS- serie en de tweede divisie van de nationale T3- competitie, die dit jaar voor het eerst in Kinrooi zullen plaatsvinden, staan uiteraard ook de vaste waarden: de ouder/kind triatlon, de 1/8 en 1/4 afstand opnieuw op het programma.

De organisatie zal dit jaar plaatsvinden op en rond evenemententerrein ‘Het Bastion’ te Kinrooi. Er zal voor jong en oud, voor competitiebeest tot recreatiesporter, kortom voor iedereen wat wils zijn. De visie is dat het een laagdrempelig gebeuren is.

Meer informatie is online te vinden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *