Zestiende Rommel- en Hobbymarkt wederom succesvol

Buurtvereniging De Zandmennekes uit Molenbeersel heeft Pinkstermaandag weer tevreden kunnen afsluiten met hun zestiende Internationale Rommel- en Hobbymarkt. Vele vrijwilligers waren al vroeg in touw om alles in goede banen te leiden en de standhouders een plekje te wijzen.

“Zelf waren we deze dag al om kwart over vijf aanwezig, toen stonden al standhouders in de rij om op het terrein een plaatsje te bekomen”, zo vertelt voorzitter Gérard Korsten van de buurtvereniging.

Na enkele jaren in de dorpskern van Molenbeersel te hebben gestaan, heeft men vanwege het grote animo jaren geleden gekozen voor Domein Woutershof. “Dat was best wel spannend in het begin omdat we nu een stukje uit de dorpskern gingen zitten, maar dit heeft ons absoluut geen windeieren gelegd. We zijn de laatste jaren enorm gegroeid”, aldus Korsten.

Voor de organisatie blijft het niet bij deze Tweede Pinksterdag. Veel voorbereidend werk gaat eraan vooraf. “Maanden van voorbereiding kost dit, maar dat hebben we met al onze vrijwilligers er graag voor over”, zo vervolgt Gérard Korsten.

Er zijn 170 plaatsen voor de rommelmarkt. Daarnaast zijn er ook diverse hobbystands te vinden. Datgene wat de organisatie uniek maakt is dat men geen entree vraagt, zowel niet voor standhouders als voor bezoekers. “Dit is een bewuste keuze. We kunnen rondkomen van het verteer van drank en eten en dan is het voor ons goed”, is de mening van de voorzitter.

Omdat men geen entree vraagt houdt men het aantal bezoekers niet bij. De organisatie gokt op enkele duizenden bezoekers. En als het weer meezit, zoals afgelopen maandag, voorziet men geen problemen om op deze manier rond te komen.
De zestiende editie van de Rommel- en Hobbymarkt kon afgelopen maandag weer rekenen op veel bezoekers. De organisatie geeft aan tevreden te zijn.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *