50+ Genk-Maasoeter smult van vlees en vis tijdens jaarlijkse barbecue

Op zondag 30 juni hield 50+ Genk-Maasoeter haar jaarlijkse barbecue. Die vond plaats in het Schutterslokaal van Dorne.

Een 60-tal leden vond – soms met enige moeite – de mooie locatie in de natuur. Voorzitster Reinilde Housen verwelkomde de leden in haar openingswoord en zei ook welke activiteiten nog op het programma staan in de volgende maanden. Vervolgens nodigde ze iedereen uit om aan te schuiven aan de super lekkere barbecue met vlees, vis en talrijke groenten.

Na het verorberen van dit vele lekkers volgde een optreden van ‘De Dames ven Grimme’ die de aanwezigen plezierden met bekende songs en enkele verhalen. Na het zingen van de volksliederen trokken de leden weer tevreden naar huis, zodat het bestuur de zaal kon opruimen om dan gezellig na te praten op het plantsoen van de schutterij over weer een geslaagde barbecue.

Foto: Jozef Nizette

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *