Nederweert woensdag 10 juli ‘etappeplaats’ voor Tour de L1mbourg

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. Dus maakt regionale omroep L1 opnieuw het programma Tour de L1mbourg. Dat gebeurt van 5 t/m 28 juli tijdens het grootste wielerevenement van de wereld: de Tour de France. Ook Nederweert is een etappeplaats voor de wielertalkshow. Op woensdag 10 juli wordt het programma live uitgezonden vanaf het Lambertushof. Iedereen is van harte welkom. De uitzending begint om 18.30 uur.

De rondreizende wielertalkshow van L1 gaat weer door de provincie reizen. Daar zijn de wielerliefhebbers blij mee. Presentator Sander Kleikers wordt tijdens de Tour de L1mbourg bijgestaan door analyticus en oud-wielrenner Gert Jakobs, terwijl Frank Moonen bijdrages vanuit Frankrijk verzorgt. Onder de gasten die naar Nederweert komt, is ook wielerliefhebber en oud Tröckener Kecks zanger Rick de Leeuw.

Op L1 Radio gaat Rian Moonen dagelijks op zoek naar de mooie plekjes en verhalen in de gemeente van de dag. De gemeente Nederweert heeft met TWC Nederweert de grootste wielerclub van Limburg (in NTFU-verband) en kent een jaarlijks terugkerende wielerevenement, Global Tour d’Oospel. Beide items komen aan bod in het programma. “We volgen de Limburgse tour-volgers in eigen provincie, én langs de route in Frankrijk”, vertelt presentator Sander Kleikers. “Verder zitten we de mannen om wie het gaat, de wielrenners, dicht op de huid”. Nederweert is door zijn uitgestrekte buitengebied een mooie fietsgemeente.

Op woensdag 10 juli komt de Tour de L1mbourg caravan naar het oudste horecapand van Nederweert én Limburg: Pand Same bi-j Siem aan het Lambertushof. U bent van harte uitgenodigd om deze live uitzending gratis bij te wonen. Kom dus langs. De uitzending begint om 18.30 uur en is terug te zien om 20.30 en 22.30 uur.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *