Feest in de Breese Berkenlaan

De laatste zaterdag van de maand juni was een speciale dag voor de inwoners van de Berkenlaan van Bree. Op 29 juni organiseerde het Berkenlaancomité voor de dertiende maal een buurtfeest. 57 personen hadden zich ingeschreven.

Ondanks de tropische temperatuur waren jong en oud om 16.00 uur aanwezig in de mooi versierde kantine van HV. Eureka. Eerst was er een receptie waar de laatste buurtnieuwtjes werden uitgewisseld. Na de verwelkoming, de huldiging van de uittredende comitéleden en voorstelling van de nieuwe werd de traditionele groepsfoto gemaakt. Aansluitend kon iedereen genieten van een heerlijk koud en warm buffet. Een lekker dessertje mocht zeker niet ontbreken. Na het eetfestijn werd naar jaarlijkse gewoonte het Berkenlaanlied gezongen. Het gezellig samenzijn duurde nog tot in de late uurtjes.

De bewoners waren zeer tevreden over onze organisatie en hebben de wens uitgedrukt om ook volgend jaar weer een buurtfeest ter gelegenheid van Vlaanderen Feest te organiseren. De nieuwjaarsreceptie voor 2020 is reeds gepland.

Foto: Louis Coonen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *