Werk aan rotonde Maaspoort-Roermondseweg

De gemeente Weert start op maandag 8 juli aanstaande met de aanleg van voetgangersoversteekplaatsen (zebrapaden) op de rotonde Maaspoort-Graafschap Hornelaan-Roermondseweg-Maaseikerweg. Tegelijkertijd met de aanleg van deze zebrapaden worden de trottoirs in de Maaspoort aan beide zijden van de weg gedeeltelijk herstraat.

Om de overlast zo veel mogelijk te beperken wordt het werk in vier fases uitgevoerd. In elke fase wordt de aansluitende weg op de rotonde afgesloten. Het gedeeltelijk herstraten van de trottoirs in de Maaspoort gebeurt gelijktijdig met de aanleg van de zebrapaden.

Het werk start op maandag 8 juli en duurt naar verwachting tot en met vrijdag 18 juli.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *