Boneput krijgt babyschommel voor de allerkleinsten

Op de Boneput in Bree staat reeds een tijdje een superstoere schommelconstructie met zitjes op autobanden. Voor de kleinste bezoekers was deze attractie wat te hoog gegrepen. Daarom is er sinds kort een nieuw schommeltoestel speciaal voor baby’s en peuters tot 2.5 jaar.

De extra ruggensteunen aan de zitjes zorgen ervoor dat de kleintje lekker en veilig kunnen komen meespelen in de grote zandbak. Het maakt niet uit hoe je de schommelgrage kandidaten erin zet omdat de gaten waar de beentjes door moeten allemaal even groot zijn.

Bovendien kan je gezellig met z’n tweeën tegelijk schommelen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *