Neos Kinrooi zet kleurrijke hoedjes op voor 16de zomerfeest

Traditioneel sluit Neos Kinrooi het werkjaar af met het zomerfeest. Dat stond dit jaar in het teken van de (zomer)hoed. In GC De Stegel in Molenbeersel verschenen ruim 65 Neos-leden uitgedost met een kleurrijke zomerhoed. Het werd er opnieuw een erg gezellige bedoening.

Bij het aperitief werden hapjes uit de Neos-keuken aangeboden. In haar welkomstwoord stond de voorzitter even stil bij het nut, de betekenis en de historiek van de hoed. Haar laatste toespraak als voorzitter van Neos Kinrooi besloot Annie Vanlaar met de bekende spreuk “Met je hoed in de hand kom je door gans het land”.

Boer Martijn verzorgde de muzikale animatie. Marleen nodigde uit tot meezingen met “1, 2, 3,4, een hoedje van papier’ en ‘Mijn hoed die heeft 4 deuken’. Ook het koud buffet moet de feestgangers erg gesmaakt hebben. Verder was er gelegenheid om te dansen en/of bij te babbelen met de neos-vrienden uit Kinrooi en omgeving.

Foto: Mathieu Coenen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *