Dronken buurman vergist zich van woning en wordt voor dief aangezien

politie Maasland

In Neeroeteren was zondagmiddag 7 juli enige commotie. Een bewoonster uit de Kleinbeekstraat zag omstreeks 16.00 uur een grote man aan een bestelwagen in de straat rommelen. Hierop belde ze de politie.

Agenten van de Politiezone Maasland die ter plekke kwamen zagen een dronken man. Uit een verklaring bleek dat de man dezelfde wagen had maar vaneege zijn toestand zich van oprit had vergist en zodoende de verkeerde wagen probeerde te openen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *