HondenSup in Aldeneik

Stand Up Paddling, afgekort SUP, wordt steeds populairder. Je kunt het in allerlei vormen beoefenen. Sinds mei is SUPclub Maasvallei actief door allerlei activiteiten op de SUP te organiseren. Naast verschillende SUPtouren, SUPlessen en YogaSUP is er nu ook HondenSUP.

Zondag 7 juli werd het in de middag aan plas Herenlaak in Aldeneik een gezellige beestenboel. 9 baasjes en 8 honden deden mee aan de eerste HondenSUP van SUPclub Maasvallei.

Na de uitleg van Giliam Hermsen gingen de baasjes eerst even kort zelf de SUP verkennen. Na een paar minuten kwamen de honden er bij en waren we snel vertrokken. Ondanks de wind is het iedereen gelukt om staand op het board met de hond te suppen. We zijn zelfs een stukje met de groep de grote plas op gegaan. Deze zomer gaat er meer HondenSUP gedaan worden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *