Eerste schop in de grond nieuwe brandweerkazerne Ittervoort

De werkzaamheden aan de nieuwe brandweerkazerne in Ittervoort gaan beginnen. Maandag 7 juli hebben de burgemeester van Leudal en de burgemeester van Maasgouw samen met de leden van brandweer Ittervoort de eerste schop in de grond gestoken.

De bouwactiviteiten zullen naar verwachting eind dit jaar afgerond zijn. Begin volgend jaar neemt de brandweer dan haar intrek in de nieuwe kazerne. Brandweerkazerne Ittervoort is een samenvoeging van de post Thorn en de post Hunsel.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *