Frietkraam in Neeroeterse wijk Geysteren

Wijk Geysteren in Neeroeteren is een mooie woonwijk met als kers op de taart een speelpleintje in het midden van de wijk. Enkele buurtbewoners ontfermen zich over het buurthuis en het speelpleintje en organiseerden voorheen regelmatig activiteiten om de buurtbewoners samen te brengen. Een van de activiteiten was een frietkraam in de wijk.

Het was een tijdje geleden voor de buurt nog eens samenkwam. Daarom besloten Ons Dak, Stad Maaseik en enkele buurtbewoners om de handen in elkaar te slaan en de buurt nog eens samen te brengen. Ze lieten voor deze gelegenheid frituurwagen het Frietamientje langskomen om de bewoners te voorzien van een frietje en snack.

Binnenkort zitten Stad Maaseik en Ons Dak samen met buurtbewoners om te babbelen over de wijk en de activiteitenkalender van de buurt.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *