50én Maaseik fietst en wandelt op Vlieland

Een heerlijk midweek op Vlieland; zo beleefde 50én Maaseik onlang de vijfdaagse uitstap naar het Waddeneiland Vlieland. Geen rumoerig en stinkend verkeer. Rust, stilte en heerlijk weer; wat moet het meer zijn?

Met 40 leden logeerden ze in een prima hotel op een locatie die met recht uniek te noemen is voor Nederland. Nergens vind je een hotel op Vlieland, zo vrij én dicht aan zee. Geen verkeer of drukke boulevard, alleen de geur van de zee en het geruis van de golven.

Het dichtbij gelegen strandpaviljoen heeft een geweldig terras en het brede en rustige strand heet het mooiste en schoonste van Nederland te zijn. De leden fietsten en wandelden, genoten van de vele en heerlijk gelegen terrassen, en hebben genoten van de goede keuken en vooral van de rust.

16 juli wandelen zij in Roermond, 24 juli maken ze een daguitstap dwars door de beide Zuid-Limburgen en in september gaan ze zes dagen naar Seefeld in Tirol.

Foto: Leo van Rens

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *