Wegwerkzaamheden in Echt-Susteren

Maandag 15 juli 2019 worden er op verschillende locaties binnen de Gemeente Echt-Susteren wegwerkzaamheden uitgevoerd. Daar waar nodig, worden tijdelijke omleidingsroutes aangegeven en verkeersregelaars ingezet. Tijdens de werkzaamheden is het mogelijk dat er enige verkeershinder ontstaat.

Eenv an de wegen waar gewerkt wordt is de weg Aasterberg naar Roosteren. Het gedeelte Aasterbergerweg – Hogeweg – gedeelte Jan Peterstraat (weg van Aasterberg naar Roosteren) wordt tussen 08.00 uur en 17.00 uur afgesloten, alleen (brom)fietsers kunnen gebruik maken van het naastliggende fietspad.

Daarnaast zijn er afsluitingen in Dieteren en Pey. Ook de Bosweg en Breedenweg in Dieteren en een gedeelte van de Lozenkampsteeg in Pey worden onder handen genomen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *