Fietsverhuur in de binnenstad van Maaseik

Maaseik is een fietsstad, zoveel is duidelijk. Ideaal om halt te houden voor een bezoekje aan de historische kern of een horecazaak. Ook ideaal als uitvalsbasis voor wie een fietstochtje wenst aan te vatten. Zeker nu er vanaf dit weekend fietsen – in alle formaten – te huur zijn in de binnenstad.

Op een boogscheut van de Markt – in het vroegere pand van het Kruidvat – staan vanaf dit weekend fietsen te huur. Zowel per dag als per uur. Daarmee pikt Maaseik niet alleen in op het fietstoerisme. Het sluit ook aan bij de trend in grote steden, waar je fietsen voor korte tijd kunt gebruiken. Dat kunnen gewone fietsen zijn maar ook elektrische modellen, kinderfietsen, streetsteps, tandems of een bakfiets.

Met de fietsverhuurwinkel wordt op korte termijn het vijfde pand op de Bosstraat nieuw leven ingeblazen. Eerder openden de lokale markt op zaterdag in de hal van Verlaak, Barbotine, Tatooshop en het Trappenhuys. Daar komen binnenkort een bloemenzaak en een koffieshop bij. Ook op de markt zullen twee leegstaande panden een nieuwe invulling krijgen. Daarmee werpen de eerder aangekondigde maatregelen – zoals het concept van de vervangwinkel – zijn vruchten af.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *