Springkussendag tijdens koopzondag Weert

Tijdens de koopzondag van 28 juli presenteert Centrummanagement Weert in samenwerking met BIZ Ondernemers de jaarlijkse Springkussenzondag. Een bezoek aan de stad is voor de hele familie de moeite waard.

Verspreid over de straten en pleinen in de binnenstad staan maar liefst 12 luchtkussens. Met de vele verschillende soorten en kleuren vormt het evenement een sfeervolle invulling van de zomerse koopzondag. Terwijl de ouders lekker winkelen of genieten op een van de vele terrassen in Weert kunnen de kinderen naar hartenlust spelen. De kussens variëren van een ballenbak voor de kleinsten tot een grote stormbaan voor de stoerste kids.

Ook de liefhebber van muziek is van harte welkom tijdens de koopzondag. Om 14:00 uur speelt op de Markt het ZomerOrkest Nederland. Dit orkest, elk jaar opnieuw samengesteld uit amateurs en conservatoriumstudenten van 16 tot en met 23 jaar afkomstig uit heel Nederland, speelt een toegankelijk concert in informele setting. Dat betekent dat orkestkleding thuisgelaten wordt en de bij het zomerse terras passende vrijetijdskleding het thema is.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *