18-jarige uit Oudsbergen steelt tractor

politie Carma

Een 18-jarige is donderdagochtend gearresteerd na diefstal van een tractor. De jongeman uit Oudsbergen beschikte niet over een geldig rijbewijs en was onder invloed van drank en drugs.

Politie CARMA kreeg donderdagochtend een melding van een gestolen tractor op een boerderij in de Klein Stukkenstraat in Bree. De eigenaar hoorde omstreeks 6u00 in de ochtend zijn tractor vertrekken en sprong in de wagen om erachteraan te rijden. In de Luytenstraat merkte de dief hem op en stopte langs de kant van de weg. Even later kwam de politie ook ter plaatse.

De tiener uit Oudsbergen werd gearresteerd. Hij bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs voor het besturen van een tractor en legde ook een positieve speeksel- en ademtest af. Hij had een valse sleutel gebruikt om het voertuig te stelen. De eigenaar werd terug in het bezit gesteld van zijn onbeschadigde tractor. De jongeman werd donderdag door de politie verhoord en mocht daarna beschikken. De nodige PV’s werden opgesteld. Er volgt later nog een gesprek met het parket met het oog op strafbemiddeling.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *