Atelier 84 in Maaseik sluit de deuren

Atelier 84 in Maaseik gaat de deuren sluiten. Het Hotel-Restaurant aan de Bosstraat in Maaseik heeft te weinig opbrengsten, aldus de eigenaren.

Jacky Wetsels en David Deiana, de twee uitbaters van Atelier 84, dat vijf kamers heeft, zal binnenkort gaan sluiten, zo meldt HbvL. Volgens de uitbaters waren de kosten te hoog en de druk te zwaar.

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

5 reacties op “Atelier 84 in Maaseik sluit de deuren”

  1. Dat is wel heel erg jammer. Onze groep collega’s was er iedere maand welkom. Altijd vriendelijk en prettig ontvangen.
    Toch aan Jacky en David een hartelijke dank en een nieuwe uitdaging gewenst.

  2. Vind dit heel sneu, mijn partner en ik zijn er het hart van in. Het eten was altijd super lekker, keigoeie kok. Een tip : begin je met zoiets, zo weinig mogelijk personeel en proberen van zelf zo veel mogelijk te doen, is een grote kost personeel en veel minder winst voor uw onkosten. De drank- en eet kaarten direct samen brengen zo bespaar je heel wat geloop voor niks. Blijven lachen en vriendelijk zijn ook al doen sommige klanten moeilijk. Altijd meerdere dingen goedkoop zetten als lokmiddel, alles duur trekt niet aan en verminderd uw omzet, goede kopere dan verkoop je veel meer dus uw omzet groter. Geen onnodige investeringen doen die niet nodig zijn en niet meer maals per jaar op vakantie. Als je jong bent moet je inderdaad werken en werken om uw zaak op te bouwen. Geen kaartjes met gereserveerd op meerdere tafels zetten als er toch geen gereserveerde klanten in 4 uren er komen aanzitten. Doe dan een paar tafels weg, want het is aanstoot gevend wanneer je iets wil komen eten en ze antwoorden dat het niet gaat EN je ziet een hoop lege tafels. Mijn hart is kapot, ik kwam er zo graag. Kan maar één goede raad geven, maak beiden nog iets moois van uw leven en ga er voor!!!!

  3. STAD MAASEIK : AAN DE BURGEMEESTER :Waarom in godsnaam moet men ook zulke hoge huurprijzen vragen aan zelfstandigen in Maaseik. Ik ben komen wonen van Vlaams-Brabant naar Limburg, vind Maaseik een mooie stad met veel keimooie winkeltjes en horeca. Ben zelf ook zelfstandige geweest, overal betaal parkings dan jaag je het volk weg, hoge huurprijzen en …. VOOR HET STAD. Doe verdorie iets nuttigs en maak parkeren gratis verdomme, jullie jagen de winkelende mensen weg ipv naar Maaseik. Waarom hebben vele horeca zaken op de markt in Maaseik en vele zelfstandigen zulke onvriendelijke gelaatsuitdrukking, dit is mij al zo dikwijls opgevallen, omdat ze zulke hoge kosten hebben en de mensen worden niet aangetrokken naar de prachtige stad Maaseik. Tijd dat de burgemeester er iets aan doet of binnenkort hebben jullie geen enkele zaak meer in dit mooie stadje. BOVENDIEN gaat het de leegstand oplossen, is niet om aan te zien hoeveel leegstand er is, doe er iets aan Burgemeester want jij hebt het heft in handen. Maak van Maaseik terug een mooie, aangename stad waar mensen zonder naar hun klok te moeten kijken, kunnen winkelen, drinken, eten, in één woord : genieten.

  4. Zo jammer. Was ons lievelings restaurant en hotel. Bedankt lieve Jacky en Davy. Laat het eens weten als jullie elders opnieuw beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *