Boeren kunnen eind deze maand in Bree water tanken

Beregenen sproeien droogte

Vanaf eind juli kunnen boeren terecht om water te tanken aan het waterzuiveringsstation in Bree. Dit in navolging van het verbod om water op te pompen uit een groot deel van de Limburgse beken en rivieren.

Naast het waterzuiveringsstation in Bree kunnen boeren ook in Genk en Houtalen-Helchteren terecht. Momenteel is Aquafin, de beheerder van de waterzuiveringsstations, nog doende met het maken van afspraken.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *