Bospop kent mooie finale

Bospop heeft, ondanks het afzeggen van Sting, een mooi einde gemakt. Zondag 14 juli werd bekend dat Sting vanwege gezondheidsproblemen niet zou komen optreden. Hiervoor werd Rowwen Heze naar het hoofdpodium verplaatst en was Nils Rodgers & Chic de slotact.

Het festival trok de voorbije dagen duizendenbezoekers naar Weert waar, ondanks een beetje regen op vrijdag en zaterdag, de sfeer opperbest was.

Tijdens het optreden van Rowwen Heze vloog het bier door de lucht. Andere artiesten die optraden waren onder meer Al McKays Earth Wind & Fire Experience, The Specials, Chris Robinson Brothers, Rival Sons, Joe Jackson, Foreigner en Level 42.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *