Drie filialen van Bakkerij Korsten overgenomen door Bakkerij Broekmans

Bakkerij Broekmans uit Panningen neemt driefilialen van Bakkerij Korsten uit Weert over. Daarmee krijgt Broekmans drie nieuwe locaties, namelijk aan de Maaspoort, het Oranjeplein in de wijk Moesel in Weert en een filiaal in Nederweert. De overname is inclusief dertig personeelsleden.
Over de vijf overgebleven filialen, die Broekmans niet overneemt, is de curator nog in gesprek met verschillende gegadigden. Bakkerij Korsten werd deze maand failliet verklaard. Welke prijs er voor de overname op tafel is gelegd, is niet duidelijk.

Foto: Bakkerij Broekmans

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *