Eerste Loco foodtruck festival was schot in de roos

Drie dagen eten, optredens en plezier op het centrumplein Ter Motten in Dilsen-Stokkem. Op 28, 29 en 30 juni werd op het centrumplein het eerste Loco foodtruck festival georganiseerd. Drie vrienden (Philippe Thijs, Heidi Hilven en Olivier Wiels) zijn een jaar geleden begonnen met de organisatie. Dit heeft heel wat werk en uren gekost van hun vrije tijd.

Toen ze alles rond hadden, kwam het leukste voor hen: iedereen warm maken voor het evenement. Dit hebben ze op een mysterieuze manier gedaan door middel van bordjes en de letters LOCO te plaatsen door heel Dilsen-Stokkem. Ook op Facebook had iemand de mensen nieuwsgierig proberen te maken door Loco er te verspreiden en te vragen of iemand wist wat dit zou kunnen betekenen. Hier kwamen zeer veel reacties op, maar niemand kon het raden. Toen ze nog maar een maand te gaan, heeft de organisatie via een filmpje bekendgemaakt waarvoor LOCO nu precies stond. Iedereen stond versteld dat zij hier in Dilsen een foodtruck festival gingen organiseren.

Het werden drie dagen met eten, drinken, optredens en animatie voor groot en klein. Daarbij had de organisatie ook nog eens geluk met het weer. Onder een stralende zon is er heel veel volk afgekomen. Men was verbaasd wat deze drie personen hadden klaargespeeld in Dilsen-Stokkem. Uit de reacties van de mensen kunnen we afleiden dat ze het een geslaagde eerste editie vonden.

Ook nog vermelden dat de organisatie een schenking doet aan VZW de Maasschakel van hun opbrengst.

Foto: Fiel Cosemans

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.