Leden van Koninklijke Harmonie St.Cecilia Rotem sluiten seizoen af

Zaterdag 20 juli sloten de leden van St.Cecilia Rotem het seizoen ’18-’19 af met een ontspannende familie-activiteit.

De aanwezigen kregen in twee groepen een rondleiding op het Wijndomein Thilesna van slagwerker Johan Jacobs. Op één van zijn wijngaarden en in de wijnmakerij vertelde Johan de leden in geuren en kleuren het hele proces van druif tot in de fles.

Zoals dat hoort werd het gebeuren afgesloten met een degustatie van een Pinot Auxerois en een Pinot Gris. Toen de aanwezigen hun buikjes hadden gevuld met lekkere frietjes waren ook de zomerse buien verdwenen en konden ze de dag afsluiten met een gezellige nazit in het idyllische Mariapark.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *