Politie vindt toevallig 2,4 miljoen euro

Politie

In Echt is vorige maand per toeval 2,4 miljoen euro ontdekt tijdens een politieactie die zich strekte tot over de grens in Kinrooi.

Op 19 juni werd een pand doorzocht in Echt. Een van de hoofdverdachten, met een woning in Kinrooi, werd opgepakt. Deze verdachte had naast een woning in Kinrooi ook een loods in Echt waar men harddrugs vond, meldt Dagblad de Limburger.

De gemeente Echt-Susteren liet het pand in Echt sluiten op grond van de Wet Damocles. In 2017 kocht de huidige eigenaar de loods. Alle betrokken partijen zagen blijkbaar over het hoofd dat een holding van de hoofdverdachte nog een bezoekadres had in Echt waar men het geld vond.

Volgens de advocaat van de hoofdverdachte, heeft zijn cliënt niets met de zaak te maken.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.