Terrein Bospop wordt gereed gemaakt

Bospop komt steeds dichterbij. Sting, Toto en John Fogerty zullen komen optreden evenals Matt Simons, The Specials en Skunk Anansie naast Flogging Molly, James Morrison, Kovacs, Jimmy Barnes, The White Buffalo, Jessica Wilde, The Lachy Doley Group, The Doors Alive en Marc Broussard. De 39ste editie van Bospop zal vrijdag 12 juli starten.

Het terrein wordt deze week helemaal gereed gemaakt. Er zijn al enkele tenten geplaatst, waaronder de 24 uurs tent en stage 2. Mainstage zal later deze week geplaatst worden.

Op Bospop treden tientallen internationale artiesten op, verdeeld over twee podia: het hoofd- en een tentpodium. Dit jaar start Bospop al op vrijdag en kent het festival dus niet twee maar drie festivaldagen met een volledig programma op beide podia. Er is een festivalcamping met de benodigde faciliteiten, een 24-uurs tent en een sfeervolle festivalmarkt.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *