Tevredenheidsonderzoek Werken op afspraak in Kinrooi

Wie de komende tijd een afspraak in het gemeentehuis van Kinrooi heeft, zal gevraagd worden om even deel te nemen aan een tevredenheidsonderzoek.

Sinds begin 2019 werken de diensten in het gemeentehuis op afspraak. In het eerste half jaar was dat goed voor 2.222 afspraken waarvan 52,52% online gemaakt werd door de burger zelf. Andere afspraken werden telefonisch of aan de onthaalbalie gemaakt. Na zes maanden werken op afspraak, is het tijd voor een korte evaluatie van de vernieuwde dienstverlening.

Burgers die in juli en augustus een afspraak hebben, zullen voor het buitengaan gevraagd worden om even deel te nemen aan een kort tevredenheidsonderzoek. Dat gaat zeer gemakkelijk via een online formulier op een tablet. Er wordt gevraagd hoe de afspraak gemaakt werd, in welke mate men tevreden is van de bezochte dienst(en) en of er nog suggesties voor verbetering zijn. Burgers die een e-mailadres achterlaten in de enquête maken kans op een leuke beloning. Wie dat liever wil, kan de bevraging ook anoniem invullen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *