Tweede editie Kiwanis op wieëg voor het goede doel komt eraan

Na een zeer succesvolle eerste editie van Kiwanis op wieëg in 2018 nadert de tweede editie die plaatsvindt op 29 september 2019 in Maaseik.

“Voor dit evenement hoeft u geen geoefende rallyrijder te zijn. Elke auto is welkom. Een oldtimer, cabriolet of een andere exclusieve auto mag uiteraard, maar is geen must. Het gaat niet om de snelste tijd; competitie is slechts bijzaak. Het plezier en een mooie dag staan boven alles. Dankzij de talrijke sponsors en deelnemers kan Kiwanis Maaseik de opbrengst van het evenement schenken aan het goede doel. Kinderen die het helaas minder gunstig getroffen hebben. Deze kinderen dragen wij allemaal een warm hart toe en speciaal voor hen zetten wij net als vorig jaar alles op alles om een mooie opbrengst te realiseren”, vertelt PR-verantwoordelijke Yves Wolfs.

Deelnemen kan door een online aanmelding.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *