Werkzaamheden Terhills op schema

Het nieuwe vakantiepark Terhills Resort in Lanklaar is weer een stap verder. De ruwbouw van de eerste vakantiehuizen van het park zijn gereed.

Het gaat om enkele woningen voor twee personen. Ze zullen nu door investeringsmaatschappij LRM gecontroleerd worden of dit is wat men voor ogen had. De woningen worden in Genk gerealiseerd, getransporteerd naar de site en daar binnen één dag samengesteld.

De montagefirma hoopt de montage van de woningen tegen maart volgend jaar klaar te hebben. De bouw van het hele vakantieresort Terhills zal zo’n 100 miljoen euro kosten, eerst was sprake van 75 miljoen. Het is de bedoeling dat het resort in het najaar van 2020 opengaat.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *