Burgemeestersoverleg in verband met aanrijdingen op Kinrooiersteenweg

Kinrooi

Op de Kinrooiersteenweg tussen Neeroeteren en Kinrooi zijn de voorbije weken vele slachtoffers gevallen. Afgelopen zaterdag kwam een koppel uit Maaseik om het leven en twee weken eerder kwam een twintigjarige chauffeur om het leven. De burgemeesters van Kinrooi en Maaseik zullen samen met het Agentschap Wegen en Verkeer en de politie gaan bekijken welke maatregelen genomen kunnen worden.

Vandaag zullen burgemeester Jo Brouns van Kinrooi, burgemeester Johan Tollenaere van Maaseik en het Agentschap Wegen en Verkeer samen met de politie de problematiek bespreken, zo meldt Het Laatste Nieuws.

“De Kinrooiersteenweg heeft een slechte reputatie. Er wordt vaak veel te hard gereden en in combinatie met rijden onder invloed gebeuren er vaak ongevallen die al dan niet dodelijk zijn. Er staan ook veel bomen langs die weg en dat is extra gevaarlijk, omdat mensen bij de meeste ongevallen met hun wagen tegen een boom op die weg terechtkomen”, aldus burgemeester Johan Tollenaere van Maaseik.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *