BinckBank Tour trekt door Maaseik

Op vrijdag 16 augustus passeert het parcours van de BinckBank Tour Maaseik. De BinckBank Tour start op maandag 12 augustus in Beveren en finisht op zondag 18 augustus halverwege de Muur van Geraardsbergen.

Nadat de race jarenlang Eneco Tour heette, is het de derde editie onder de naam BinckBank Tour. Het parcours biedt een mix van sprinterskansen, heuveletappes en een korte tijdrit. De enige meerdaagse World Tour-race van de Lage Landen begint twee weken na de finish van de Tour de France.

In Maaseik worden de renners tussen 12.30 en 14.00 uur verwacht. Ze rijden over de Rijksweg/N78 en vervolgens via de Maastrichtersteenweg, de Stationsstraat, het Stationsplein naar de Bosmolenlaan, de Acht Meilaan en de Weertersteenweg.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *